Actualitat

Image

LES JORNADES AGRÀRIES DE BELLPUIG ACABEN AVUI AMB UN ÈXIT PARTICIPATIU I AMB BONA ACOLLIDA PER PART DEL SECTOR


13/12/2019


Segons Inés Granollers, regidora d’agricultura a l’Ajuntament de Bellpuig, la prova de l’èxit de les jornades d’aquest any ha estat el bon nombre de persones que hi ha participat a les dos jornades que van tenir lloc a la Llotja i la quarantena de persones que s’han apuntat avui a la sortida a Bell-lloc.

Segons Granollers la modernització del Canal d’Urgell és el futur, tothom cada cop té més clar  que s’ha d’anar per aquí ja que és una millora energètica, climàtica i de l’entorn laboral de les persones que treballen com a pageses o agricultores.

La visita d’avui completava d’una manera pràctica la jornada d’ahir durant la que el Sr. Amadeu Ros, president de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell i el Sr. Xavier Guixà, de la Divisió d’Obres Hidràuliques dels Canals d’Urgell, van explicar les perspectives de futur i l’estudi de modernització del sistema hidràulic dels Canals d’Urgell.

Segons la regidora d’agricultura, aquest tema junt amb les dejeccions de purins que es va tractar el primer dia són temes que interessaven als pagesos i que s’han tractat a iniciativa de la comissió d’agricultura que s’ha creat a Bellpuig.

Donat l’èxit d’aquest any l’any vinent està previst que també es realitzin aquestes jornades amb el mateix format.


La Llotja de Bellpuig 2022 | Nota legal